HUONEKALUVERHOILU

Koti - Toimisto - Julkiset tilat

SOHVAT JA NOJATUOLIT

Verhoilemme ja uudistamme sohvien sekä nojatuolien päälysteet, jouset ja pehmusteen yli kymmenen vuoden tuomalla kokemuksella.

TUOLIT, RAHIT JA JAKKARAT

Olipa verhoiltavana pianojakkara, keittiön tuoli, pikkujakkara tai vaikka rahi olohuoneeseen. Tuo se meille verhoiltavaksi. Saat kestävän ja laadukkaan verhoilun joka ei uuden rinnalla häpeä.

TYYYT, PATJAT JA MUUT

Mukavuutta ja pehmeyttä elämään. Päällystämme tyynyt, patjat ja muut pehmoiset esineet kestämään käyttöä vielä vuosia. 

Tunteella tehden tulee hyvää jälkeä

Kestävää ja laadukasta

Autamme sinua kaikissa materiaalivalinoissa. Väärä materiaali voi tehdä päällysteestä epämiellyttävän, käyttötarkoitukseen sopimattoman tai laadullisesti heikon.  Anna asiantuntemuksemme olla apunasi.

Ammattiylpeys takaa laadun

Verhoilijana koen, että minulla on vastuu paitsi työni laadusta myös asiakkaan tyytyväisyydestä vielä pitkään sen jälkeen kun työ on luovutettu. Tämän vuoksi kaikilla töilläni on laatutakuu, joka kattaa työn virheellisyydestä aiheutuneet vahingot 3 vuoden ajan.

Satoja kankaita ja värejä joista valita.

Tule keskustelemaan ja katsotaan yhdessä oikea väri ja materiaali päällystykselle.

Opastamme värien ja materiaalien valinnassa.

Oletko miettinyt vanhan sohvasi tai laiskanlinnan päällystämistä, mutta et osaa päättää materiaalia tai väriä. Käänny silloin ammattilaisen puoleen. Sadat tyytyväiset huonekaluverhoilu -asiakkaat ovat jo saaneet neuvoja minulta. 

myös erikoiskankaita verhoiluun